22-35ers reis Peru

21/22 dagen
7 datums beschikbaar
Groepsreis

Op zoek naar een avontuurlijke reis? Dan is Peru de perfecte bestemming. Peru is een land vol avontuurlijke activiteiten en opmerkelijke reisbestemmingen. Maak je klaar voor een reis die je nooit zult vergeten.

De 22-35ers groepsrondreis door Peru is vooral gericht op avontuurlijke jongeren, die graag nieuwe culturen willen ontdekken en hun grenzen willen verleggen. Tijdens deze rondreis zul je de prachtige landschappen en rijke geschiedenis van Peru ontdekken. Bekijk de Inca-ruïnes van Machu Picchu, wandel door het spectaculaire landschap van de Colca Canyon en bewonder de prachtige natuur in het Amazonegebied. Tijdens de reis kom je ook langs de stad Cusco, de heilige vallei van de Inca's en het Titicaca-meer.

Naast de indrukwekkende locaties die je gaat bezoeken, ontmoeten reizigers op deze groepstour ook de lokale bevolking en krijgen ze de kans om van hen te leren. Het is een geweldige manier om meer te leren over de Peruviaanse cultuur en om nieuwe vrienden te maken.

De accommodatie tijdens deze reis zal in hotels en guesthouses zijn, met af en toe een overnachting bij de lokale bevolking thuis. Tijdens de reis zijn er verschillende activiteiten inbegrepen, zoals een bezoek aan een lokale markt, een vliegende zipline-tour en een boottocht op het Titicaca-meer. Reizigers kunnen er ook voor kiezen om extra activiteiten bij te boeken, zoals een bezoek aan de beroemde regenboogberg.

Dus ben jij op zoek naar een avontuurlijke reis met een mix van cultuur, natuur en geschiedenis? Dan is de 22-35ers groepsrondreis door Peru iets voor jou! Met de veilige en vriendelijke sfeer die tijdens de reis heerst, zul je nieuwe vrienden maken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Boek nu en maak van deze reis een onvergetelijk avontuur!

Hoogtepunten
 • Ontdek de verborgen Inca-stad Choquequirao tijdens een hike door de bergen
 • Ervaar de adembenemende natuur tijdens een meerdaagse trekking door de Colca Canyon
 • Verken historische stadjes en archeologische vindplaatsen, waaronder Lima, Cusco en Machu Picchu
 • Maak kennis met de lokale cultuur en tradities door een community-bezoek en een bezoek aan een weverij

Veelgestelde vragen

 • Wat is de beste periode om naar Peru te reizen?

  De beste periode om naar Peru te reizen is tussen april en oktober, in het droge seizoen. Het is echter wel belangrijk om warme kleding mee te nemen voor koude avonden in de hogere gebieden.

 • Is Peru veilig om te bezoeken?

  Ja, Peru is over het algemeen veilig om te bezoeken. Net zoals in vele andere landen is er wel een kans op diefstal in drukke toeristische gebieden, dus het is belangrijk om goed op je persoonlijke bezittingen te letten.

 • Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Peru?

  Peru heeft vele belangrijke bezienswaardigheden, zoals Machu Picchu, het Titicacameer, de Nazca-lijnen en de oude Inca-stad Cusco. Ook de Amazone-jungle en de Ballestas-eilanden zijn aanraders. Tijdens deze reis bezoek je onder andere Machu Picchu en Cusco.

 • Moet ik vaccinaties halen voor mijn reis naar Peru?

  Hoewel het niet verplicht is, worden vaccinaties tegen gele koorts, tyfus en hepatitis A aanbevolen. In sommige gebieden is het ook verstandig om malariapillen te slikken. Raadpleeg voor vertrek altijd een arts of reisspecialist.

Even geduld a.u.b.

De pagina wordt geladen...