Thailand, Singapore, Maleisië

Groepsrondreis Singapore, Maleisië/Thailand

21 dagen
5 datums beschikbaar
Groepsreis

Ontdek Azië op een unieke rondreis

Zin in een avontuurlijke reis door Azië? Dan is onze rondreis door Singapore, Maleisië en Thailand zeker wat voor jou! Tijdens deze reis ontdek je de prachtige natuur, adembenemende tempels en leer je de traditionele cultuur kennen. Deze rondreis biedt een perfecte mix van ontspanning, activiteit en ontdekking.

Singapore
De reis begint in het moderne en bruisende Singapore. Maak een wandeling door de indrukwekkende Marina Bay en zie de prachtige skyline van Singapore. Bezoek de Gardens by the Bay, waar miljoenen bloemen en planten zijn te bewonderen. Wandelen door het gezellige Chinatown of Little India is ook zeker een must.

Maleisië
Na het bruisende Singapore is het tijd om de natuur op te zoeken in Maleisië. Ontdek de prachtige flora en fauna van de tropische regenwouden tijdens een jungle trekking. Ontspan op de idyllische stranden van Penang en bezoek de culturele stad Georgetown. De kleurrijke tempels, oude gebouwen en Chinese kruidenapotheken zullen je verrassen.

Thailand
De rondreis eindigt in Thailand, waar je de razernij van Bangkok kunt ervaren en de oude tempels en traditionele straatmarkten bezoeken. Ontdek de schoonheid van het ongerepte Khao Yai National Park en bewonder de zeldzame wilde dieren in hun natuurlijke habitat. De reis eindigt in het idyllische eiland Koh Chang, waar je kunt genieten van de rustige stranden en het azuurblauwe water.

Deze rondreis door Singapore, Maleisië en Thailand is zeker niet te missen. Met deze reis maak je kennis met alle cultuur en natuur van de drie landen. Je kunt ontspannen op tropische stranden, wilde dieren spotten in de jungle en genieten van het heerlijke eten. Boek nu jouw avontuurlijke rondreis naar Azië!

Hoogtepunten
 • Ontdek de bruisende stad Singapore met haar beroemde bezienswaardigheden zoals Marina Bay Sands en de Gardens by the Bay.
 • Bezoek de prachtige nationale parken Taman Negara en Cameron Highlands in Maleisië en maak een avondwandeling door het regenwoud.
 • Verken de historische stad Melaka en geniet van de multiculturele keuken en architectuur.
 • Ontdek de bruisende stad Bangkok met hoogtepunten als de Tempel van de Gouden Boeddha en een authentieke Thaise massage.

Veelgestelde vragen

 • Wat is de beste periode om deze reis te maken?

  De beste periode om deze reis te maken is van maart tot en met oktober. In deze maanden is er over het algemeen minder regen en gemiddeld genomen meer zon dan in de andere maanden. De temperaturen liggen tussen de 25 en 30 graden Celsius.

 • Is het veilig om naar deze bestemming te reizen?

  De veiligheidssituatie in Maleisië, Singapore en Thailand is over het algemeen goed. Natuurlijk moet je altijd op je hoede zijn voor zakkenrollers en andere kleine criminaliteit, maar geweldsmisdrijven tegen toeristen zijn zeldzaam. Het is altijd verstandig om de lokale nieuwsberichten in de gaten te houden en de instructies van de lokale autoriteiten op te volgen.

 • Zijn er vaccinaties nodig voor deze reis?

  Voor deze reis worden er geen vaccinaties vereist. Het is wel verstandig om je te laten vaccineren tegen hepatitis A en B, en je kunt ook overwegen om malariatabletten en/of een vaccinatie tegen buiktyfus te nemen, afhankelijk van de precieze route van de reis. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of een reisvaccinatiebureau.

 • Wat voor accommodaties zijn er tijdens deze reis?

  Tijdens deze reis overnacht je in comfortabele hotels en lodges. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair en er is overal airconditioning. In de sommige accommodaties is er ook een zwembad aanwezig.

Even geduld a.u.b.

De pagina wordt geladen...