7 daagse fly drive Noorwegen fjorden & kusten

dagen
0 datum beschikbaar
Individuele reis

Bent u klaar voor een onvergetelijk avontuur in het adembenemende Noorwegen? Deze fantastische reis neemt u mee op een 7-daagse fly-drive door de betoverende fjorden en kusten van dit prachtige land. Laat u verrassen door de indrukwekkende natuur, de majestueuze bergen en de schilderachtige dorpjes die Noorwegen te bieden heeft. Ontdek de schoonheid van de fjorden, verken charmante stadjes en geniet van de rust en sereniteit die deze unieke bestemming te bieden heeft.

Tijdens deze reis zult u versteld staan van de diversiteit aan landschappen die u zult tegenkomen. Van imposante fjorden die diep in het landschap snijden tot prachtige kustlijnen met adembenemende uitzichten, iedere dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Maak spectaculaire wandelingen langs de fjorden, volg panoramische routes met de auto en laat u betoveren door de ongerepte natuur om u heen. Ontdek de hoogtepunten van de regio, zoals de beroemde Geirangerfjord en de pittoreske dorpjes langs de Noorse kust.

Tijdens deze reis zult u ook kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van Noorwegen. Bezoek historische bezienswaardigheden, zoals oude vissersdorpjes en musea die u meenemen in de Noorse tradities en levensstijl. Proef lokale specialiteiten in gezellige restaurants en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Deze reis biedt u de perfecte combinatie van natuur, cultuur en avontuur, waardoor u een compleet beeld krijgt van de pracht van Noorwegen.

Wilt u de betoverende fjorden en kusten van Noorwegen ontdekken? Boek dan nu deze unieke 7-daagse fly-drive en laat u verrassen door de schoonheid van dit adembenemende land. Deze reis biedt u de vrijheid en flexibiliteit om op uw eigen tempo te genieten van de mooiste plekken die Noorwegen te bieden heeft. Laat u verwonderen door de majestueuze fjorden, de adembenemende uitzichten en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Deze onvergetelijke reis wacht op u, boek nu en laat u betoveren door Noorwegen!

Hoogtepunten
 • Prachtige fjorden zoals de Geirangerfjord en Sognefjord
 • Adembenemende autoroutes langs de Noorse kust
 • Ontdekken van schilderachtige dorpjes en historische steden
 • Mogelijkheid om te wandelen en te genieten van de adembenemende natuur in nationale parken

Veelgestelde vragen

 • Wat is de beste periode om naar Noorwegen te reizen?

  De beste periode om naar Noorwegen te reizen is afhankelijk van de specifieke regio die je wilt bezoeken. Over het algemeen zijn de zomermaanden van juni tot augustus ideaal vanwege de aangename temperaturen en langere dagen. Voor het zien van het noorderlicht kun je het beste tussen september en maart gaan.

 • Is Noorwegen een veilige bestemming?

  Ja, Noorwegen wordt over het algemeen als een veilige bestemming beschouwd. Het land heeft een laag criminaliteitscijfer en goede voorzieningen op het gebied van veiligheid en gezondheidszorg. Natuurrampen zijn zeer zeldzaam in Noorwegen.

 • Wat kan ik verwachten tijdens de Fly & Drive in Noorwegen?

  Tijdens de Fly & Drive in Noorwegen kun je prachtige fjorden, adembenemende landschappen en charmante kustgebieden verwachten. Je hebt de vrijheid om op eigen tempo te reizen en de omgeving te verkennen. De route is vooraf bepaald en je krijgt een huurauto ter beschikking.

 • Zijn er optionele excursies beschikbaar tijdens de reis?

  Ja, er zijn meestal optionele excursies beschikbaar tijdens de Fly & Drive in Noorwegen. Dit kunnen bijvoorbeeld boottochten door de fjorden, wandeltochten of bezoeken aan lokale bezienswaardigheden zijn. Het is aan te raden om vooraf de beschikbare excursies te bekijken en te reserveren indien gewenst.

Andere rondreizen in dit land

Even geduld a.u.b.

De pagina wordt geladen...