Groepsrondreis Thailand Hoogtepunten

15/353 dagen
12 datums beschikbaar
Groepsreis

Wil jij een onvergetelijke reis naar Thailand maken? Dan is deze groepsreis van Sawadee zeker iets voor jou! Tijdens deze 16-daagse vakantie ontdek je alle hoogtepunten van dit prachtige land. Van de culturele stad Chiang Mai tot de bruisende hoofdstad Bangkok en van de drijvende markten van de Mekong Delta tot aan de tropische stranden van Koh Samui.

De reis begint in Chiang Mai, een stad vol met tempels en oosterse historie. Je maakt hier kennis met de Thaise cultuur en krijgt de kans om het echte Thaise leven te ervaren. Op dag vijf vertrekken we richting het zuiden en bezoeken we de beroemde River Kwai en de Hellfire Pass. Hier leer je alles over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Thailand.

Vervolgens reizen we door naar de drijvende markten van de Mekong Delta en ontdekken we de lokale handel. Tijdens deze tour kun je de beroemde Thaise street food uitproberen en maak je kennis met de vriendelijke lokale bevolking.

De laatste dagen van de reis worden doorgebracht op het prachtige eiland Koh Samui. Hier kun je genieten van de parelwitte stranden en het kristalheldere water. Doe mee aan optionele activiteiten zoals een duik- of snorkeltocht en sluit de vakantie af met een heerlijke Thaise massage.

Deze reis is ideaal voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. Met deze groepsreis reis je in een internationaal gezelschap en maak je kennis met nieuwe mensen en culturen. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! Boek nu jouw reis naar Thailand met Sawadee en ervaar de ultieme vakantie waar je nog lang over na zult praten.

Hoogtepunten
 • Bezoek aan de tempel van de Smaragden Boeddha en het Koninklijk Paleis in Bangkok.
 • Verkenning van de levendige markten en kanalen van Bangkok
 • Bezoek aan kleurrijke bergstammen in de bergen van Noord-Thailand
 • Zonnen, zwemmen en ontspannen op de witte zandstranden van Koh Samui

Veelgestelde vragen

 • Wat is de beste periode om naar Thailand te reizen?

  De beste periode om naar Thailand te reizen is van november tot en met februari, wanneer het droog en koeler is dan de rest van het jaar. Van maart tot mei kan het heel heet zijn, terwijl van juni tot en met oktober het regenseizoen is.

 • Is Thailand veilig om te reizen?

  Over het algemeen is Thailand veilig om te reizen, maar net als in elke grote stad ter wereld moet je wel alert blijven en op je persoonlijke bezittingen letten. Ook zijn er bepaalde gebieden in het zuiden waar regelmatig geweld voorkomt tussen separatistische groeperingen en de overheid. Deze gebieden kun je het beste vermijden.

 • Wat is het reisprogramma van deze groepsreis?

  Het reisprogramma van deze groepsreis naar Thailand kun je terugvinden op de website van Sawadee. Het programma omvat onder andere bezoeken aan Bangkok, Chiang Mai en de River Kwai, een homestay bij een lokale bevolking, fietstochten door het platteland en een ontspannen verblijf op het eiland Koh Phangan.

 • Welke activiteiten zijn inbegrepen bij deze groepsreis?

  Het programma van deze groepsreis naar Thailand omvat verschillende activiteiten, zoals fietstochten, boottochten en een treinrit over de beruchte Death Railway. Ook is er een homestay bij een lokale bevolking inbegrepen. Daarnaast is er ook voldoende vrije tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan in de steden of de natuur van Thailand.

Even geduld a.u.b.

De pagina wordt geladen...